kesinambungan result SPM

Photobucket
okey.. bile online, semua happy dengan result SPM diorang.. aku bukan tak bersyukur, alhamdulillah sangat dengan result aku tuh.. cuma tak lepas target aku.. tu yang rase frust menonggeng meniarap semua ade..

ramai cakap, jangan sedih sedih.. sape laa yang nak sedih kan?? memang aku tak nak pown sedih sedih.. benda daaa lepas.. betol cakap shaz, takkan nak repeat balek.. kena redha jee laa.. tapi perasaan sedih tuu tibe tibe jee muncul..

err.. family aku cakap diorang puas hati dengan result aku.. result yang membanggakan.. err.. no comment.. btw, thanks a lot..

semalam, 1st celebration.. #banyak kali nak celebrate nieh.. :p kumpul dengan family.. makan makan.. alahai, terharu nye aku.. thanks semua.. tapi aku rase maluu sangat.. result aku tak seberapa, tapi banyak pulak hadiahnye.. tu laa rezeki.. alhamdulillah.. :)

tapi hati aku semalam tak de kat rumah.. aku just focus on phone jee.. susah nak explain perasaan aku.. serius la, aku rase time tu jugak aku nak pegi JB..


aku tak kuat.. i need supporter.. yes!! family aku memang the great supporter.. but aku maluu kat diorang.... maluu sangat dengan result aku.. that's why sekarang ni aku cuma nak shaz jee.. sorry, aku bukan gedik or what.. but.. cuma dia jee yang ade.. sebab dia lah aku kuat.. cuma dia jee laa supporter aku sekarang ni..

memang semalam aku down sangat.. aku tak taw nak cite kat sape lagi.. aku tak taw nak nanges kat sape.. cuma dia jee tempat aku luahkan semuanye.. err.. awak.. thanks a lot..

but tibe tibe dia hilang..ayoyok.. tatayok..   lebih sepuluh kali aku call.. text banyak banyak.. tapi tak de respond.. memang nanges jee laa kan. da laa tengah down giler, dia pulak hilang..

alhamdulillah, dia angkat call aku yang ke-15 kowt.. rupenye daa tido daa.. haiyaa... tengah texting tibe tibe hilang.. sape tak risau kan.. menggelabi weyh aku.. err.. sorry awak, kacau awak tido..

tapi aku memang ngokngek.. bosan dowh.. nak tido tak boleh tido.. aku call dia lagi.. naseb laa sape jadi bf aku, asyik kene kacau jerk.. tak aman hidop. tapi aku taw dia ngantok giler giler.. nak cakap pown tak larat.. aku jee cakap sesorang.. last last, da laa.. g la tido.. cian pulak..

sampai 2.30 kowt tak boleh tido.. aku online jee laa fb.. eh eh.. ade bende yang kene tuntut nieh..

aku tak mintak ea, diorang yang rela hati nak belanje.. takkan nak tolak an.. oke, tunggu abang abang ku ini balek.. aku paw habes habesan.. ngehngeh..

hmm,. ok.. bosan.. aku tulis ape yang tersirat dalam hati aku jee.. semalam aku diam jee kat rumah.. makan pown sikitt jerk..

pagi tadi ibu siap pesan,

"jangan macam ni.. jangan pikir sangat pasal benda tuu lagi"

oke.. ibu pown perasan perubahan sikap aku.. aku mogok!! sampai bile?? entah laa.. aku pown tak taw.. aku selesa macam ni sekarang..

biarlah aku habes kan mase aku dengan shaz kalau tuu je yang boleh buat aku happy.. daa.. fullstop.. see yaa~

Post a Comment