last hangout

ASSALAMUALAIKUM..

alhamdulillah.. aku daa berjaye jejak orang hilang .. siapa?? bace kat sini k --> hilang jejak

thanks kat sume yang support aku.. sehari air mate aku tak henti henti jatuh.. risau giler.. tapi alhamdulillah.. dia selamat.. :) syukur ya Allah...

now, nak cerita.. actually hari Selasa hari tu bersamaan 22 Mei 2012, aku and classmate lepak kat McD Banting #mcd jee pown.. last minute punye planning nieh..

KAA1 '10-'11 bebeh!!

biase laa.. plan kat fb dari awal tahun kowt.. nak berkumpul ramai ramai.. tapi hampeh.. last last, dapat taw sorang member aku nak pegi UTP hari Khamis.. automatik semua agree jee..

pandang sini sumee
alhamdulillah.. sambutan yang menggalakkan.. daripada 18 budak pompuan dalam kelas KAA1 tu, 12 orang yang datang.. plus 2 orang lagi ex KAA1 student #bulan Feb time form 4 diorang pindah MRSM..

err.. pompuan jee ke? erkkss.. tak lah.. ade laki.. sat ea..


nampak 4 orang mamat ensem tuh?? tuu laa diorang.. budak laki kelas aku memang sikit.. #harap maklum.. ade 4. tapi yang datang 3 jee.. #budak yang pakai spec putIh tuu ex KAA1 student.. dia pindah SBPI Rawang.. 

agak lame lepak situ.. gosip gosip jee lebih.. time da nak balek, terasa sedih pulak.. bile laa dapat kumpul ramai2 macam ni lagi kan? lepas ni diorang nak bawak haluan masing-masing.. ade yang pegi matrik, ade yang pegi UPU.. wuhhuuuu.. *nak nanges*

muke pelik
ni laa kawan aku yang nak pegi UTP.. Haziqah, best friend aku time sekolah rendah..
alhamdulillah.. dapat pown dia pegi UTP.. good luck kawan..

time da nak balek, ni jee yang tinggal.. budak laki daa balek dulu..

as a conclusion, masing masing da nak merantau.. sambung belajar.. kejar cite cite masing masing..
3 org fly ke Mesir..
and 6 orang pegi Kolej Matrikulasi Melaka.. #maseh boleh bergabung..
yang laen pegi UIA, UiTM, Politeknik Premier, Matrik..
aku?? tetap UniKL.. :)
tak kesah laa kat mane pown, insya allah semua akan berjaya.. and hope persahabatan kite kekal ea kawan kawan.. sampai bile2.. *lap air mate*

#hari kames aku hangout jugak.. tapi esok laa ak update ea.. ni da panjang sangat.. hee~~

10 comments:

  1. teringat sem lepas makan mekdi amek gamba serupa cm gamba 1 tu
    >.<

    ReplyDelete
  2. waaahhh... mesti best kn bila dpt kumpul ramai2.... akak pun teringn nk kumpul ngn member2 sekolah balik.. p ... ramai dah fly... masing2 ada kerjaya masing2 sekrg... hope cuti nie leh jumpa diorg...=(

    ReplyDelete
  3. @ChEnTA LiEYza
    best sgttt..msty rndu klu tringt blek.. tuu laa.. masing2 busy..tkowt ade yg x smpt join.. insya allah akak dpt kumpul dgn mmbr2 dlu.. :)

    ReplyDelete
  4. waaa.. seronok dpt kumpul ramai2.. lps ni mesti ssh dah nak kumpul2 camtu. ehehe.. gud luck 4 study dik..

    ReplyDelete
  5. @ejulz
    mmg seronok sgttt.. btol tuh..nnty mseng2 da busy.. hee~ thanks bro :D

    ReplyDelete
  6. comellnye blog dye,kemas je.

    btw ila follow dari segmen yg same

    ReplyDelete
  7. @ila
    ehee..takde laa comel..blog ila lg comel :) okey..thanks a lot :)

    ReplyDelete
  8. untung la korang sempat buat gathering. :D Maya dulu pun gak classmate semua buat, tapi x dapat hadir. 2x plak tu. sadis ! hee. anyway, gd lck in ur studies :D

    ReplyDelete
  9. @Maya
    buat tu pown last minute kak.. ehee.. tape, next time insya allah bole buat lg kan? okewy, thanks a lot sis :)

    ReplyDelete