nah.. hadiah

ASSALAMUALAIKUM

okey, ni kesinambungan entry aku sebelum nie, terima kasih awak awak and awak.. dalam entry tu aku ade cite aku dapat header dengan banner kan kan kan?

okey, sifat tak malu aku maseh bermaharajalela dalam diri.. ngehngeh.. aku ade dapat benda free lagi.. peace ^_^v #jangan jealous please.. :D

so, memandangkan aku da dapat benda free, tak salah kalau aku buat entry untuk diorang yang bagi benda benda ni kat aku kan? means aku appreciate sangat benda yang diorang bagi..hee~~

sebelum melalut, aku mulakan..

1st. biggie thanks to Izzaty Adidi

dia bagi ape?? ni haa.. cursor!!

seesiapa yang nama farah tu, jangan nak curik ea.. aku sepak kunk.. *muke bengis, asap keluar dari telinge*

**********

2nd, thanks to CKJ

dia buat kan kite sticker *muke bangge hidung kembang kempis*
dia combine kan pink dengan biru, lepas tu aku pegi gatal mintak tukar kaler biru jadi kaler purple #cube laa kau bersyukur farah

then, ni laa jadi nyee...
thanks a lot sis.. sorry menyusahkan >,<

**********

okey, tu laa dua benda yang aku dapat.. ehem.. err.. aku pown ade bagi benda kat beberapa orang taw! #terkejut tak? terkejut tak? 

1st aku buat banner untuk adik mia

dia da buat special entry untuk aku sebab aku jadi follower ke-200 blog dia..bace nie, Followers Yang Ke-200 !!! da bace?? dia ade mintak buat kan banner kan?

memandangkan aku ni baru jee belajar buat banner, #kite ade banner baru ^_^v so, aku pown buatkan laa untuk adik comeyyy nie :D


sorry kalau adik tak suke

**********

2nd, aku buat header untuk kak Eidah

dia ade komen kat entry aku before nie..

ehee, untuk mengisi mase lapang, #aku maseh jadi penganggur terhormat kat kg Morib okey? aku pown buat laa header.. err.. serius aku tak reti buat header.. :( ni laa hasilnyee


simple jee..sorry kak..

**********

and last, aku nak bagi banner kat Yana L

aku bagi dia sebab dia follower ke-333 blog nie.. macam comel jee nombor tu kan.. :D

ni banner nye..


okey tu jee.. penat type.. *kesat peluh* k byee~~

maseh dialu-alukan sesape nak bagi aku hadiah *muke memang tak malu* HAHA

14 comments:

  1. maaf tau ckj buat bnk bulat pula.. huhu farah request bentuk love kan? huhu

    ReplyDelete
  2. Wahhhh, bestnya dorg dpt banner free tpi cantik la stiker tu. Jales tawww ... ;)

    ReplyDelete
  3. @Atiqa_Wahid
    ehee... thanks :) tamooo jeles ea.. :D

    ReplyDelete
  4. utk dya xde ke? haha
    nasib baik nama dya bukan farah kalau tak dh cilok cursor tu..
    dya follow sini ye
    341

    ReplyDelete
  5. @dyabunga
    dya nk ke?? hee~ ^_^v eh, tak baek maen cilok2 nie..hikhik.. thanks a lot dear :)

    ReplyDelete