terima kasih awak awak and awak

ASSALAMUALAIKUM

okey.. entry kali nie tak nak sedih-sedih..tak nak nanges nanges..tak nak touching touching...

ekceli just nak ucap biggie thanks kat beberapa orang blogger.. sebab diorang  bagi bende free kat aku..

bende ape??
adelaaa... hikhik.. sabar ea.. :p

1st, thanks to AKMA..

hari tu aku de join segmen Saya Nak Header by AkmaDanira


and.... jeng jeng jeng... ni laa header nye..
comel kan?? hee~ ni laa header aku sekarang.. ehem.. ade name shaz laa :p

**********

okey, 2nd... thanks to AININ
nampak tak dalam box kuning tuu?? hadiah mengejutt??  what?? ape nie??

rupenye ainin bagi header free kat follower dia..

ni laa header free daripda ainin.
thanks ainin.. omelll :D

**********

3rd pulak, MISH APPLE..

hari tuu aku bace entry mish apple.. Tempahan Header dan Banner Percuma Untuk Pengomen yang terpantas


so, aku pown gatal tangan terus laa komen..
then esok nye, aku bace entry terbaru mish apple, Header Free Untuk Pengomen Bertuah


eh, kite dapat laaa.. yeayea.. yeayea *loncat loncat*


kite dapat header and banner.. peace ^_^v
ni header..comelll.. jadi rame2.. hee~

then, ni banner.. suwetttt.. bentuk L.O.V.E. :)

**********

 lastly, biggie thanks to AYEEN


yang ni malu weyh nak cite.. malam tadi aku bace entry dia.. Hadiah bagi follower ke-200 blog ain.

then, dengan muke tak taw malu aku pegi komen kt entry tuu..

aku memang saje saje jee tulis macam tuu.. tetibe pagi tadi aku tengok kat komen box aku.. what???

ya Allah.. malu nyee aku.. rase nak nyorok muke bawah selimut jee.. HAHA..

ni haa banner nye...
thanks a lot dear.. daa speechless daa.. malu sangat.. *blushing*

ehe.. okey, tu jee.. sape lagi nak bagi aku header, banner, or doodle free?? meh meh.. jangan malu malu.. dialu-alukan.. :D

okey babai~

22 comments:

  1. wah... comel2 header dia... untung lew... hehee xD

    ReplyDelete
  2. @shar90
    HAHA..comel an? hihi..mmg untung pown :p

    ReplyDelete
  3. hehehe .. banyak nyer dapat .. nak satu leyh ? :D

    ReplyDelete
  4. @Hani Shaa
    ehee..rezeki..nak satu? amek laa..hee~ :p

    ReplyDelete
  5. bestnya dia dapat header.. :D

    ReplyDelete
  6. untung la awak :) comel2 header ngn doodle tu.. :)

    ReplyDelete
  7. Hehe..aduhh ! die buad entry pulak hehe ^^ thanks sebab menghargai hadiah saye...muah ! one flying kiss yeah ! hehe ^^

    ReplyDelete
  8. @Ayeen Azmi
    HAHA..most welcome adek..hihi..muahhh :D

    ReplyDelete
  9. wah , terharunye . hehe , thanks ek :)

    ReplyDelete
  10. waaa untungla dia..disayangi oleh ramai orang . nak jugak header. pehlis3 :D

    ReplyDelete
  11. @eenie minniey
    HAHA..nk header?? alamak..farah tak reti buat header laa..farah cube ea.. hee~~

    ReplyDelete
  12. dah ambik banner awk . thanks ambik banner saya :)

    ReplyDelete
  13. amboii dik...manyak nye die dpt adiah..jeles2~~ heee..
    congratz...:D

    ReplyDelete
  14. @Alynn Nyzaa
    HAHA..jeles ea?? hikhik.. thanks akak :)

    ReplyDelete
  15. JEMPUT JOIN SEGMEN GA : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/06/blogger-ada-facebook-tolong-like.html

    ReplyDelete
  16. @DAIRI FARISHA
    thanks invite farah..insya allah farah join :)

    ReplyDelete