Tempahan Vector

ASSALAMUALAIKUM

fuhh.. time nie laa ade kesempatan nak berblog bagai.. blogwalking, update blog and usya blogger hensem.. opss... terlepas cakap pulak.. ^_^v

okay, tujuan nak update blog niee cume satu, iaitu nak rapatkan hubungan silaturrahim sesame blogger..err.. okay fine! takde kene mengene.. *boo Farah boo*

okay, straight to the point...

**tengok title kejap**
"eh?? Farah ambik tempahan vector?"
"boleh kee Farah buat vector?? macam tak caye jee.."

ehh?? tak..  tak.. bertenang semua.. saya tangan kayu, memang tak laa nak buat vector niee..

ekceli, semalam time godek godek blog, saya tertarik dekat satu entry nie..


sebelum nie asyik usya doodle jee.. tp semalam entah macam mane terbukak hati pulak nak try vector.. saya terus e-mail owner blog tuuhhh..

ni lah owner tuu.. sorry TERcopy dari blog awak

saya attach kan sekali gambar yang saya nak di-vector-kan and tadaaa.. kejap jee adik comel nie siapkan.. 

nak tengok tak? nak tengok tak?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


see?? cantek tak? okay, saya taw saya memang tak cantek.. i mean, cantek tak vector tuu.. cantek kan? seriously puas hati and tak menyesal order vector niee

oh, vector cume  RM5 jee.. so, meh laa kite terjah blog adik comel niee and order vector ramai ramai :)

okay, that's all for today.. sambung blogwalking sementara ade mood.. daa.. assalamualaikum :)
  

4 comments:

  1. pndai buat tak pe la. saya tak pndai. and tak brani suh org buat. mesty nampak buruk naty. mihmih

    ReplyDelete
  2. @Hanim Irsyad
    ehee.ni org laen yg buat.. farah pon tak pndai buat.eh, xde laa..try laa..hehehe

    ReplyDelete