Single? Couple? Forever alone?

ASSALAMUALAIKUM

"Farah, saya nak bagitaw, saya  dah taken. tapi saya tak ready lagi nak bagitaw"

pagi pagi lagi dah buat kontroversi minah sorang nie.. gamat satu rumah bile dia bukak cerita dari bilik ke bilik.. last last, terperangkap dalam satu bilik and kena paksa mengaku.. settle satu kerja. :)

and now, officially 4 single and 4 taken.. saya? always forever alone.. huwahuwahuwahuwa

jujur saya mengaku saya ada minat someone.. tapi seriously, pada mulanye, saya memang suka main main.. i mean saya suke dia sebab dia ala ala  hotstuff yang boleh buat ramai pompuan minat kat dia.. saya admit, memule saya just nak pandang, berselisih and senyum kat dia atas sebab nak bagi pompuan pompuan lain jealous.. especially bile kawan baik saya pon ade yang minat sama.. so, best ape gadoh gadoh manje dengan dia kan? kononnyee gadoh dengan madu.. Hikhikhik


saya rase cara nie lah yang buatkan rumah nie jadi gamat setiap hari.. pegi class, carik point untuk buat dia jealous.. cakap macam macam about mamat tuhh.. and balek, jaja cerita kat dia.. fuhhhh.. bangge sekejap.. hahaha.. but percayelah.. saya rase tuu cume cara saya untuk tak bukak cerita about kenangan lepas.. better cerita yang karut marut yang dah sedia depan mate.. biarlah berangan yang best best daripada ingat benda yang menyakitkan hati macam tuhh pelissss 

tapiiii.....

errr.. bile tibe tibe saya dipertemukan dgn dia, saya rase itu lah cara yang paling baik, kan? boleh mengeratkan hubungan silaturrahim antara kami berdua..huwahuwhauwhua..

"taknak! saya taknak sama dgn dia"

hati tiba tiba memberontak.. tak taw motif utama hati tuhhh.. tapi maybe saya akan termalu sendiri bile saya admit saya suka dia even dia tak taw pape about this case.. and mungkin jugak saya akan fikir yang bukan bukan or berangan melebih lebih pasal dia bile dia dah ade depan mate.. hmm, tak mustahil bile saya kate saya memang betol betol suke dia.. ehhh??? HAHAHAHA

hmm, sekarang rase laen.. lebih lebih lagi dah terjadi satu peristiwa yang... emm.. memang saya tak nak tu  berlaku sebenarnye.. nanti buat saya lebih perasan and makin suka kat dia betol betol, bukan main main.. you get it? peace ^_^v

balik jee dari programme semalam.. AHHH!!! excited giler.. asyik review gambar jee.. and automatically saya tersenyum sorang sorang bile tengok satu gambar nie..erghh!! ape dah jadi dengan kau nie, Farah??? sampaikan ade housemate tegur...fuhh fuhh.. sumpah maluuu.. hee~~


and sampai sekarang, biler teringat kejadian semalam, tibe tibe terus tersenyum.. ahhh.. maluuuuu...macam mane saya nak hadapi semua nie esok? lusa? tulat? and hari hari mendatang? ehh?? apehal kau nak malu Farah? kau syok sendiri, okay? dia tak rase pape pon.. jangan nak perasan sangat bile dia tanya nama kau.. faham Farah sayang? okay, wat lekk jee.. hummm :)


okay, saya dah merepek.. kalau classmates bace entry nie?? huwaaa.. korang diam diam jee taw.. jangan kecoh kecoh.. jangan tanya sape mamat tuhh.. kalau nak taw, pegi siasat...HAHAHAHA...

okay, babai sume.. assalamualaikum :)

6 comments:

  1. alalala....sweetnya...aceceh...haha..

    ReplyDelete
  2. hai farah, dalam diam ada suka someone yerk.. haha.. aku nak kecoh la dalam kelas nanti! hoho

    ReplyDelete
  3. @Jue Derella
    thanks jue..i will follow you back ;)

    ReplyDelete