Last update

ASSALAMUALAIKUM

last update? yup! last update before balek Ipoh esok.. rase macam tanak update.. tapi.. entah, tergerak pulak nak update

so, kalau dah TERgerak tuu means memang merapu sangatt laa kan..

esok dah nak balik Ipoh after seminggu cuti Chinese New Year aka mid sem break.. kalau muka homesick macam saya nie memang payah laa gamaknyee nak balek Ipoh ye dak? rase nak ambek diploma farmasi kat rumah jee.. hee

dah pukul 1 pagi tapi still tak packing ape ape lagi.. homework? err.. baru tersedar yang homework tak siap lagi.. study? okay, satu subtopic jee dah study.. grr~~ bagusnyee semangat kau time sem 2 nie kan farah? yup! nie laa ciri ciri best student *wink wink*

eh farah! kate tak packing lagi, tapi kau boleh menghapdet belog pulak an? ehh?? lekluu.. nanti dah tak boleh update update bagai.

emm, see?? tak de point pon nak cite kan? ade yang masih setia bace ke? wuhhuuu.. terima kaseh sume.. terharuu kejap *lap air mate*

tadi baru heart-to-heart session.. dengan siape? dgn BF laa.. huwahuwahuwahuwa.. orang kampung!! Farah dah ade bf baruu woiii!!!

sesi luahan perasaan.. fuhh.. banyak yang terbuku kat hati nie.. yes! perasaan kasih, sayang and cinta plus cemburu yang membuak buak kat si dia yang tersayang.. hahaha.. okay, merapu.. eh, shaz kalau bace jangan nak jealous jealous sangat taw! peace ^_^v

luahan perasaan dengan kakak and abang abang.. kami semua dah menigkat dewasa.. belajar berdikari.. belajar bawak diri masing masing.. susah sangat.. sungguh! lebih lebih lagi keadaan macam nie
bila seorang ketua dah hilang dalam sesebuah organisasi, akan berpecah orang di bawah pimpinannya
trust me! slowly perkara nie dah jadi dalam hidup kami, our life. peritnya hanya kami yang taw.. macam mane nak tanggung pon kami tak taw.. kuat tak kuat jee semangat kami semua

kalau dulu, kita selalu abaikan nasihat orang orang tua.. bila diorang cakap, kita just sambil lewa je.. i know semua nyaa macam nie kan? alasannya, hidup diorang tak same macam hidup kita sekarang nie.. but if one day orang yang selalu nasihat kan kita tu dah pergi, lastly we will realise, "ohh, betol lahh pesanan tuu".. dah lame baru kita tersedar kan? tapi time tuu orang tu dah takde depan mate kita, dah pergi jauh.. pergi tak kembali .. then, we regret tak dengar nasihat tuu.. menyesal tak ambik berat dengan sume ayat ayat tuu..

then, jangan sesekali guna ilmu hitam or sihir or bomoh bomoh bagai.. maybe sesetengah orang cakap, itulah yang mengubah kehidupan diorang jadi lebih kaya, lebih mewah and so on.. sebab? ade pertolongan daripada 'makhluk halus'.. but please please please.. fikir lah dengan akal fikiran yang waras kurniaan Allah nie, terfikir tak macam mane kita nak mati nanti? subhanallah..   

next, jangan cuba tarik kebahagiaan sesebuah keluarga.. kau jealous diorang ade family bahagia? then? kenape perlu musnahkan? kenapa perlu pecah belah kan? no need! doakan jee laa kebahagiaan diorang kekal sampai akhir hayat.. biarkan diorang.. biarkan! kau cume jaga, didik and pertahankan keluarga kau.. supaya family kau pon dapat mengecapi kebahagiaan macam diorang diorang tuu..

fuhh.. banyaknye saya nak cite.. tapi seriously rase panjang giler kan? terima kasih kepada yang setia membace.. nak bace lagi tak? hekhek

emm, rase nyee cukup lah tuu kot.. dah macam karangan espiem dah saya tengok.. grr~~

just please pray for our family.. doakan kami semua selamat.. doakan yang terbaik untuk kami.. kami sedang berusaha, kami bertawakal kepada-Nya and kami redha dengan segala ketentuan..

but our mission is,
kami akan pertahankan keluarga Abdullah bin Hussin.. semoga kebahagiaan milik kami.. insya Allah
that's all... assalamualaikum

Tempahan Vector

ASSALAMUALAIKUM

fuhh.. time nie laa ade kesempatan nak berblog bagai.. blogwalking, update blog and usya blogger hensem.. opss... terlepas cakap pulak.. ^_^v

okay, tujuan nak update blog niee cume satu, iaitu nak rapatkan hubungan silaturrahim sesame blogger..err.. okay fine! takde kene mengene.. *boo Farah boo*

okay, straight to the point...

**tengok title kejap**
"eh?? Farah ambik tempahan vector?"
"boleh kee Farah buat vector?? macam tak caye jee.."

ehh?? tak..  tak.. bertenang semua.. saya tangan kayu, memang tak laa nak buat vector niee..

ekceli, semalam time godek godek blog, saya tertarik dekat satu entry nie..


sebelum nie asyik usya doodle jee.. tp semalam entah macam mane terbukak hati pulak nak try vector.. saya terus e-mail owner blog tuuhhh..

ni lah owner tuu.. sorry TERcopy dari blog awak

saya attach kan sekali gambar yang saya nak di-vector-kan and tadaaa.. kejap jee adik comel nie siapkan.. 

nak tengok tak? nak tengok tak?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


see?? cantek tak? okay, saya taw saya memang tak cantek.. i mean, cantek tak vector tuu.. cantek kan? seriously puas hati and tak menyesal order vector niee

oh, vector cume  RM5 jee.. so, meh laa kite terjah blog adik comel niee and order vector ramai ramai :)

okay, that's all for today.. sambung blogwalking sementara ade mood.. daa.. assalamualaikum :)
  

wordless wednesday???

ASSALAMUALAIKUM..

Tak payah nak wordless wednesday sangat laa Farah! Boleh tak? ^_^

**Perhatian : hari nie bukan birthday saya.. harap maklum**

Ekceli malam tadi bosan bosan update laa status kat WhatsApp..


Tetibe petang tadi...


Eh?? Eh?? Janganlah macam niee kawan.. saya main main jee laa.. jangan laa percaye sangat.. nie yang tetibe rase bersalah niee..hikhik..

Okay tu jee nak cite.. tak best pon story nyee.. boo Farah boo ..okay malu.. bye..