Siapa nak kad raya Farah Fauzi?

ASSALAMUALAIKUM

Clearance stock!!
**TAMAT**



Sape nak kad raya Farah Fauzi, *ade ke yg nak -,-* comment alamat and link blog awak kat entry nie, okay? Dont worry, Farah takkan publish alamat awak >_*

Kad Raya Farah Fauzi

ASSALAMUALAIKUM

Salam Ramdhan semuaaaa :) entah tak tau kenapa tahun nie tiba tiba terasa nak buat kad raya..dah lama tak main kad raya nie.. rasanya guna kad raya nie time sekolah rendah je.. time sekolah menengah dah start bagi sms raya then update status kad fb, lepas tu tag tag friends.. -,-

terasa rindu nak main kad raya nie.. so, hari tu Farah pun pegi lah tempah design kad raya kat akak azhafizah :)


tadaa.. nie lah design nye.. yg penting ada muke saya.. lalalala ^_^ then, terus order untuk printing design kad raya nie kat kak shida.. yeehaaa!! 

act idea nk buat kad raya nie dtg lewat..so agak lewatlah sampai nya.. semalam whatsapp kak shida, dia kata insya Allah hari rabu nie dia pos.. hip hip hoorayy!! excited.. rasa nak tunggu je abg poslaju depan rumah dari pagi.. haha.. Farah always over.. >_<

so, disebabkan ke-excited-an nie, Farah nak bagi kawan kawan blogger nie kad raya.. sape nak? *ade ke yg nak?* haha.. sesiapa yg nak, boleh tinggalkan link blog and alamat kat comment entry nie.. jangan risau.. Farah takkan publish comment yg ada alamat awak tuu.. tu rahsia kita berdua je tau .. hiks..

Farah cadang nak open kat 15 orang kawan kawan blogger.. yg lain kena distribute jugak kat kawan kawan lain and family jugak ;) so, sapa cepat, dia dapat.. hee :)

okay, tu je niat sebenar nak update entry nie.. dah lama tak menaip, rasa pelik pulak.. lagi lagi emosi tga tak stabil sekarang nie, semuanya tak kena.. btw, doakan Farah jd seorang yg kuat eh :'(

babai semua.. assalamualaikum :)