kesinambungan result SPM

Photobucket
okey.. bile online, semua happy dengan result SPM diorang.. aku bukan tak bersyukur, alhamdulillah sangat dengan result aku tuh.. cuma tak lepas target aku.. tu yang rase frust menonggeng meniarap semua ade..

ramai cakap, jangan sedih sedih.. sape laa yang nak sedih kan?? memang aku tak nak pown sedih sedih.. benda daaa lepas.. betol cakap shaz, takkan nak repeat balek.. kena redha jee laa.. tapi perasaan sedih tuu tibe tibe jee muncul..

err.. family aku cakap diorang puas hati dengan result aku.. result yang membanggakan.. err.. no comment.. btw, thanks a lot..

semalam, 1st celebration.. #banyak kali nak celebrate nieh.. :p kumpul dengan family.. makan makan.. alahai, terharu nye aku.. thanks semua.. tapi aku rase maluu sangat.. result aku tak seberapa, tapi banyak pulak hadiahnye.. tu laa rezeki.. alhamdulillah.. :)

tapi hati aku semalam tak de kat rumah.. aku just focus on phone jee.. susah nak explain perasaan aku.. serius la, aku rase time tu jugak aku nak pegi JB..


aku tak kuat.. i need supporter.. yes!! family aku memang the great supporter.. but aku maluu kat diorang.... maluu sangat dengan result aku.. that's why sekarang ni aku cuma nak shaz jee.. sorry, aku bukan gedik or what.. but.. cuma dia jee yang ade.. sebab dia lah aku kuat.. cuma dia jee laa supporter aku sekarang ni..

memang semalam aku down sangat.. aku tak taw nak cite kat sape lagi.. aku tak taw nak nanges kat sape.. cuma dia jee tempat aku luahkan semuanye.. err.. awak.. thanks a lot..

but tibe tibe dia hilang..ayoyok.. tatayok..   lebih sepuluh kali aku call.. text banyak banyak.. tapi tak de respond.. memang nanges jee laa kan. da laa tengah down giler, dia pulak hilang..

alhamdulillah, dia angkat call aku yang ke-15 kowt.. rupenye daa tido daa.. haiyaa... tengah texting tibe tibe hilang.. sape tak risau kan.. menggelabi weyh aku.. err.. sorry awak, kacau awak tido..

tapi aku memang ngokngek.. bosan dowh.. nak tido tak boleh tido.. aku call dia lagi.. naseb laa sape jadi bf aku, asyik kene kacau jerk.. tak aman hidop. tapi aku taw dia ngantok giler giler.. nak cakap pown tak larat.. aku jee cakap sesorang.. last last, da laa.. g la tido.. cian pulak..

sampai 2.30 kowt tak boleh tido.. aku online jee laa fb.. eh eh.. ade bende yang kene tuntut nieh..

aku tak mintak ea, diorang yang rela hati nak belanje.. takkan nak tolak an.. oke, tunggu abang abang ku ini balek.. aku paw habes habesan.. ngehngeh..

hmm,. ok.. bosan.. aku tulis ape yang tersirat dalam hati aku jee.. semalam aku diam jee kat rumah.. makan pown sikitt jerk..

pagi tadi ibu siap pesan,

"jangan macam ni.. jangan pikir sangat pasal benda tuu lagi"

oke.. ibu pown perasan perubahan sikap aku.. aku mogok!! sampai bile?? entah laa.. aku pown tak taw.. aku selesa macam ni sekarang..

biarlah aku habes kan mase aku dengan shaz kalau tuu je yang boleh buat aku happy.. daa.. fullstop.. see yaa~

result SPM!!!

Photobucket
ok.. debaran 21 Mac daa tamat daa..

pagi tadi about 10.30, pegi sekolah dengan ibu.. masuk dewan, terus ambek result.. tengok sliip...

ni ke result aku????

huwaa~~ serius sedih.. terok nye.. aku bagitaw ibu.. pelok ibu then nanges.. err.. ibu nanges jugak.. #sorry ibu :(

kawan kawan laen result giler super duper terbaekkk.. 11A, 10A, 9A... aku??? hmmm~

aku terus call shaz.. nak nanges taw tak?? sedih sangatt..  :(

tapi an, aku paling bengang bile de budak laki ni cakap kat aku camni..

"kau kan pandai, takkan dapat *A je"

ya Allah.. hina sangat ke result aku nieh?? rase nak nanges jee.. k fine! aku tak pandai macam korang semua.. tapi tak payah laa cakap macam tuu kan... aku terase giler kau taw tak??

paling aku terharuu kan, orang first yang call aku tanya pasal result.. siape?? jeng jeng jeng...


tu ah mamat uh.. abang aku.. #kau ade abang ke farah?? err.. okey, cousin aku.. yang terbaekk nye, dia call aku time dia dalam class.. excited bebeno nak taw result adek kesayangan dia an >,< 

then, aku call geng aku time form 3.. ok.. aku rase bodoh sangat.. result diorang sumpa power giler.. kenape aku tak dapat macam tu eh?? daa takde rezeki, redha jee laa kan? :)

lepas tu kitorang pusing satu sekolah carik cikgu..

jumpe cikgu Physics, Prof Sahlan..

"kenapa teruk sangat???"

yup!! physics aku teruk sangat.. sorry cikgu.. memang aku terkejut tengok result physics aku.. aku tak pernah dapat result physics seteruk ni tawuuu???  aku target lebih tinggi for physics, but dapat ni pulak.. sumpaa ni laa subjek yang paling aku kecewa sangat sangat sangat.. aku tak boleh nak terima result physics aku macam ni.. huwaaaa~

then jumpe cikgu add math, Puan Mariam..
sorry mama.. :( aku target add math aku lebih, tapi dapat kurang.. ibu pown terkejut tangok add math aku.. cian nye ibu~ sorry ibu

lepas tu jumpe cikgu BM, Dr Ghazali

"BM Raja tak dapat A+????"

sorry cikgu.. *tunduk*

tengah jalan jalan, jumpe kawan abang aku, budak form 6..

"Azian!! kau dapat bape??"

eh.. eh.. jangan lah panggil aku azian.. gonjeng taw tak?? :p

pusing pusing satu sekolah sampai pukul 1.30.. terbaekk ah.. lame kowt.. ibu tunggu sampai berakar bontot #farah please jangan lucah kat sini.. 

before balek, last snap pic kat skolah.. iloveTEDA :p

ni ros sharina.. kite selalu nanges kat dia... >,<
qyla and haziqah..
ni syazxerlin.. dia nanges.. dia kate result dia tak ok.. da ok laa tuu awak..
haziqah!! result kite same >,<
ardani.. kawan baek since darjah satu.. lamenye >,< 
ni qyla! ^_^
we!!! dengan kaunselor.. cikgu ramlam terbaekkk 
okey..da panjang sangat... tapi nak taip lagi nieh.. break 5 saat.. tarik nafas... hembus.. tarik nafas.. hembus.. ok.. sambung k...

balik, terus online..online fb..

my beloved uncle, wahhh.. ni supporter terhebat nie... dia da post awal awal.. dia excited lebih.. dari minggu lepas tak sabar nak tunggu 21 Mac...

for the first time, ramai yang tetibe tegor aku kat chat.. hihi.. lawak pown ade..  thanks ea semua.. :)

rase bersalah sangat kat ibu.. huwaaaa
errr.. sorry ibu and family.. saya tak dapat result yang terbaek.. sorry sangat sangat.. even ramai cakap result saya daa bagos, tapi... tak capai target saya... ni jee laa rezeki saya.. saya taw saya tak bijak.. saya tak dapat straight A's.. saya tak dapat banyak A+..ni jee yang saya mampu buat.. sorry again~

ayah!!! sorry.. ayong da buat ibu nangis sebab  result ayong.. i know that tu bukan nanges sebab happy.. sorry ayah~ :(