cuti sem :')

ASSALAMUALAIKUM

hampir tiga minggu tak update blog.. akhirnya, alhamdulillah.. selesai jugak final exam sem 1.. syukur sangat sangat..

macam mane final exam? emm, before final exam, rase cuak sangat sangat.. al-maklumlah, budak sem satu, tak pernah tempuh final exam lagi :D

time study week memang struggle sangat sangat.. terasa lega bila sumber inspirasi and pembakar semangat masih sudi memberi sokongan.. berlawan lawan pointer sape lagi tinggi,  berkobar kobar nak bangun study pukul empat pagi.. bile ingat balek, emm, best!! tuu semua kenangan :')

final exam, alhamdulillah.. aku agak confident dengan ape yang dijawab.. tapi.. tak nak over confident.. nanti kalau tak capai target, frust menonggeng laa jawab nye.. just berdoa agar keputusan yang dapat nanti setanding dengan usaha yang aku lakukan:)

habis jee last paper, terus packing packing barang nak kosongkan hostel..

babai katil

babai Kledang ; hostel yang super duper awesome :')

  last pic at hostel :)

selesai sem 1... rumah sewa pon da settle.. manfaatkan cuti yang ade... next sem kene lebih struggle, kene buat persiapan mental and fizikal.. banyak lagi dugaan and cabaran yang perlu ditempuh..


wallahua'lam..

6 comments:

  1. bestnye dah cuti...selamat becuti awak..

    ReplyDelete
  2. slmt bcuti..manfaatkan masa yg ada dgn prka2 yg bfaedah ok ^_^

    -beshnyer jd student..heeee-

    ReplyDelete
  3. @Cik Yaya
    thanks sis.. insya Allah :)
    hee~~ best..best :D

    ReplyDelete