Senarai peserta bloglist Farah Fauzi (Jun-Ogos 2013)

ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah, Pencarian bloglist Farah Fauzi (Jun-Ogos 2013) dah berakhir.. bersyukur sangat ada yang sudi join.. walaupon kurang dari 20 orang, tapi bagi Farah, ni permulaan yang baik.. :)

now, Farah list kan semua link blog yang ditinggalkan kat comment box.. even still ade yang tinggalkan link blog after jam 1:00 pagi, tapi Farah masukkan jugak dalam bloglist Farah.. 



okay done! jom ramai ramai blogwalking kat semua blog kat atas nie.. Farah akan masukkan semuanya dalam bloglist Farah 1 Jun nanti..

babai.. Assalamualaikum :)

12 comments:

  1. yeahhhh!! link blog ena ada... Arigatou neeeeeeeee.. suka suka suka

    ReplyDelete
  2. ada link saya =) terima kasih kak ^^

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..kita pun ade .. thank u farah :)

    ReplyDelete
  4. @Miss Laviva
    Waalaikumussalam.. hehe.. most welcome dear :)

    ReplyDelete
  5. alamak, dah berakhir ke? sedihnya tak dapat join T_T haha.

    ReplyDelete
  6. 54 Pemenang GA dicari ^^ JOM RAMAI RAMAI JOIN DAN MEMERIAHKAN GIVEAWAY NIE ^^


    http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra_24.html

    ReplyDelete
  7. @Syafiqah Syarmine
    aah..da tamat da..Farah open dlm mase 24 jam jee..hehe..tape..insya Allah nanti Farah buat lagi, okay? :)

    ReplyDelete