Review : Sweetladystyle.com

ASSALAMUALAIKUM

Hampir seminggu tak update status.. dah beberapa hari tak blogwalking, busy buat preparation kahwin.. opss.. not my weeding okay? :D

okay, malam nie, saya nak review satu online shop.. *betul ke word tu?
Facebook : Sweetladystyle.com
Instagram : sweetladystyle_com
kat sini ada jual pakaian wanita.. square hijab, shawls, tudung bawal, dress, blouse etc.. try laa usya fb, ig and blog  tuu.. :) harga yang sangatt murah and berpatutannnn!!! rugi tak beliiii :")

mule mule tuu saya order 3 helai tudung bawal cotton crepe..

RM20/each
tudung cotton crepe nie seriously BESTT!!! tebal.. senang dibentuk.. tak payah iron pun boleh taw! selesa sangat sangat sangatt (y)
then, bila tiga tiga tudung ni dah sampai, kat rumah tuu ape lagi kan? ramai yg berminatt.. ngehngehngeh.. on the spot terus order lagi 5 helai.. kelasss uolls...


alhamdulillahh.. semua nye berpuas hati.. memang awesome lahh!! :D

okay laahh.. eh? kejap.. kejap.. jom laa scroll pics kat bawah nie *muke maluu




saje nak upload muke sendiri.. HAHA.. good night ebelibadi!! Assalamualaikum :)

8 comments:

  1. coraknyer boleh tahan jgk cantiknyer ye..nanti saya singgah ke sana.. :)

    ReplyDelete
  2. wahh..mcm best je tudung ni..nk beli jgk la..hehe

    ReplyDelete
  3. wah wah wah untunglah cantik btw hiks

    ReplyDelete
  4. @nur hayati
    best sgtt.. hehe..beli laa.. tak mnyesal beli:)

    ReplyDelete
  5. tengok pon cam cantik je..ummm ^_^

    ReplyDelete