phone bertukar wajah

ASSALAMUALAIKUM..

semalam saya belek belek phone ni . alahai..bosan meyhh

tibe tibe datang idea nak upgrade phone nie..

haa?? memang tak laa nak upgrade samsung galaxy ace jadi samsung galaxy note 2.. ye dakk??

ekceli farah just install go launcher jee...tukar wallpaper laa. keyboard la.. dialpad laa.. contact laa...

aishh tak reti laa nak explain bagai.. certengok jee kat bawah ni, okay?

babai..assalamualaikum :)

13 comments:

  1. wahhhhh comelnya? Ajar boleh? heeeee

    ReplyDelete
  2. seriously , hp shaz pun galaxy ace . tapi , x pndai guna pun -,- sedihh

    ReplyDelete
  3. wahh, comel2..tapi hanna malas nk upgrade fon bagai. Kahkah xD

    ReplyDelete
  4. same la nan kite.. tapi bukan kaler pink... hihi kaler blue ~

    ReplyDelete
  5. Aira dah lama guna go launcher tapi Aira punya warna purple :)

    ReplyDelete
  6. Waah ? Galaxy Ace ? Samalah . Tpy hazirah just install go launcher theme je . cer bwat tuto cmne nk install go launcher yg mcm keypad and dialpad tu skali . Huhu :)

    ReplyDelete
  7. ya Allah comelnyaaaa... nak setting macam ni jugalah.. ena suka sgt warna pink!

    ReplyDelete
  8. wahhhh..meriah tepon yer..huhuhu

    ReplyDelete